Ισπανία

«Έδεσε» τον Καρβαχάλ ως το 2024 η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος υπέγραψε την ανανέωσή του και αναμένεται εντός των επομένων ωρών να ανακοινωθεί.

Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτης ο Ντάνι Καρβαχάλ! Ο Ισπανός δεξιός μπακ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μάλιστα φέρεται να πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και να έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο!

Συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιο του Καρβαχάλ θα έχει ισχύ μέχρι το 2024, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια αυτό που είχε μέχρι τώρα. H συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο Καρβαχάλ ταλαιπωρείται τον τελευταίο χρόνο από αρκετούς τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα θα ήθελε την περασμένη σεζόν. Παρόλα αυτά, η γενικότερη προσφορά του στην Ρεάλ Μαδρίτης, από τα τμήματα υποδομής της οποίας προέρχεται, είναι τεράστια, με τον 29χρονο να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα από το 2013 όταν και αγοράστηκε από την Λεβερκούζεν, στην οποία είχε πωληθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια έναν χρόνο νωρίτερα.

Έχει κατακτήσει τα... πάντα με τους μερέγχες, μετρώντας επίσης 294 εμφανίσεις με 6 γκολ και 50 ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x