Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει χαλάσει 304 εκατ. ευρώ αλλά δεν βρίσκει... αντι-Ρονάλντο

Από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δαπανήσει ματαίως πάνω από 300 εκατ. ευρώ για να βρει τον αντικαταστάτη του...

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, η «βασίλισσα» έχει δυσκολευτεί πολύ στο να βρει τον παίκτη που θα μπει στα παπούτσια του Πορτογάλου.

Τόσο που σύμφωνα με τους υπολογισμούς της As, 304 εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί προκειμένου να αποκτηθούν επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές αυτά τα χρόνια, με κανέναν εξ αυτών να μην έχει κάνει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, αγοράστηκαν οι Αζάρ (115), Γιόβιτς (60), Βινίσιους (45), Ροντρίγκο (45), Μαριάνο Ντίαθ (22) και Μπραΐμ Ντίαθ (17), με τον Βέλγο να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, τον Σέρβο να επιστρέφει κακήν κακώς στην Άιντραχτ με δανεισμό, τους δύο Βραζιλιάνους να ψάχνονται, τον Μαριάνο να κινείται στη μετριότητα και τον τελευταίο να πηγαίνει στη Μίλαν.

Όλοι αυτοί μαζί έχουν σκοράρει συνολικά μόλις 35 φορές, την ώρα που ο Κριστιάνο έχει μόνος του 95... τεμάχια σε 122 αγώνες με τους «μπιανκονέρι». Do the math, που λένε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x