Ισπανία

Επίσημο: Τελειώνει και ο Αζάρ από τη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε κι επίσημα πως ο Εντέν Αζάρ θα αποτελέσει παρελθόν από τη «βασίλισσα», καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν ώστε ο Βέλγος να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου!

Ημέρα... αποχωρήσεων στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «βασίλισσα», που νωρίτερα ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τους Μάρκο Ασένσιο και Μαριάνο Ντίας, εξέδωσε και τρίτη ανακοίνωση, με την οποία αποχαιρέτησε τον Εντέν Αζάρ!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε κανονικά συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Μαδριλένους, όμως οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αποφάσισαν από κοινού να τερματίσουν τη συνεργασία τους, κάτι που θα ισχύσει από τις 30 Ιουνίου. Θυμίζουμε πως υπάρχει φημολογία, ότι ίσως ο Αζάρ επιλέξει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Εντέν Αζάρ κατέληξαν σε συμφωνία με την οποία ο παίκτης μένει ελεύθερος από τον σύλλογο από τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Εντέν Αζάρ είναι μέλος του συλλόγου μας για τέσσερις σεζόν, με τους οποίους έχει κατακτήσει 8 τίτλους: 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 2 Λιγκ, 1 Κόπα ντελ Ρέι και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τον Εντέν Αζάρ και εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x