Ισπανία

Σοκαρέ τη Ρεάλ με ανατροπή και κατέκτησε το Κύπελλο στα πέναλτι η ομάδα γυναικών της Ατλέτικο!

Η ομάδα γυναικών της Ατλέτικο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αντίστοιχη της Ρεάλ με 2-0, ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο και κατέκτησε στα πέναλτι το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της!

Έπεσε από τον γκρεμό και βρήκε... Κύπελλο η ομάδα γυναικών της Ατλέτικο! Οι «ροχιμπλάνκας» παρότι βρέθηκαν να χάνουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 στο 56' κατάφεραν με δύο γκολ στο 88' και το 90+5' να στείλουν το ματς στην παράταση και τα πέναλτι και να αρπάξουν το «στέμμα» της συμπολίτισσας επικρατώντας 3-1 στην ψυχοφθόρα διαδικασία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που προηγήθηκε στον μεγάλο τελικό με την όμορφη κεφαλιά της Τολέτι στο 31' πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά της Ιβάνα να βρει δίχτυα με παρόμοιο τρόπο για το 2-0.

Και ενώ οι παίκτριες της Ρεάλ ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας του συλλόγου, η Μοράλ μείωσε στο 88' σε 2-1 και η Μπανίνι με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την Ατλέτικο στα ουράνια και τον τελικό στην παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες διαφύλαξαν τα νότα τους με το ντέρμπι να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι παίκτριες της Ρεάλ ήταν άστοχες χαρίζοντας το τρόπαιο στην Ατλέτικο με 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x