Ισπανία

Η ιδιαίτερη δεύτερη εμφάνιση της Ρεάλ για τη νέα σεζόν σε... μουσταρδί τόνους!

Διέρρευσε η δεύτερη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί η Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θυμίζει αρκετά την τρίτη του συλλόγου τη σεζόν 2014/15.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga, ενώ, βρίσκεται και στα προημιτελικά του Champions League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι.

Ως είθισται, οι αθλητικές εταιρίες ένδυσης προετοιμάζουν αρκετό καιρό πριν τις εμφανίσεις των ομάδων για τη νέα σεζόν. Έτσι και τώρα λοιπόν, η Adidas έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των αγωνιστικών εμφανίσεων των μερένχες για τη σεζόν 2024/25.


Μάλιστα, το σάιτ που ειδικεύεται στις... αποκαλύψεις εμφανίσεων, «Footy Headlines», «διέρρευσε» τη δεύτερη φανέλα που θα φορούν οι Μαδριλένοι τη νέα χρονιά!

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το χρώμα που έχει επιλεχθεί είναι κάτι σαν μουσταρδί, με τις λεπτομέρειες στα μανίκια και στα λογότυπα να είναι σε μπλε τόνους. Μια εμφάνιση που θυμίζει αρκετά την τρίτη του συλλόγου τη σεζόν 2014/15.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μουσταρδί δεύτερη εμφάνιση για τη σεζόν 2024/25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x