Ισπανία

Ξέκοψε στην Παλμέιρας νέο δανεισμό του Έντρικ μέσω... Εμπαπέ η Ρεάλ

Δεν συζητάει νέο δανεισμό του Έντρικ στην Παλμέιρας η Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι αναμένεται να βάλει στο ρόστερ της τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι, μία μεταγραφή που πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα γίνει παίκτης των Ισπανών.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, η «βασίλισσα» περιμένει και τον Έντρικ, τον 17χρονο Βραζιλιάνο της Παλμέιρας, αφού ο διετής δανεισμός του στην ομάδα της Βραζιλίας θα ολοκληρωθεί και όπως είχε συμφωνηθεί τον Ιούλιο του 2024 θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά η Παλμέιρας προσέγγισε τη Ρεάλ με στόχο την επέκταση του δανεισμού του ταλαντούχου νεαρού παίκτη έως τον Δεκέμβριο, βάζοντας στο… τραπέζι ότι η έλευση του Εμπαπέ, πιθανότατα, να έβαζε στον περιθώριο τον Έντρικ που, επίσης, είναι επιθετικός, με δυνατότητα να παίξει και στα πλάγια.

Η «βασίλισσα», ωστόσο, ήταν ξεκάθαρα αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως περιμένει τον Έντρικ τον Ιούλιο στην Ισπανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x