Ισπανία

Έντρικ: «Είδωλο μου ο Ρονάλντο, γι΄αυτό επέλεξα τη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Έντρικ στη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον νεαρό Βραζιλιάνο να επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα του «ειδώλου» του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, αποκάλυψε στη «Marca» πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο που αποτελεί το ποδοσφαιρικό του «είδωλο», έπαιξε ρόλο στην τελική του απόφαση για να υπογράψει στους «μερένχες».

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μιλώντας στο ισπανικό Μέσο δήλωσε αναφορικά με την επιλογή του:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο Βινίσιους επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε ελπίδα. Επίσης ο Κριστιάνο ο οποίος είναι το είδωλο μου έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γι΄αυτό επέλεξα τη Ρεάλ και πιστεύω πως είναι η σωστή επιλογή. Ο Θεός είναι πάντα με το μέρος μου και μου έδειξε πως αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος».



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βινίσιους, λέγοντας πως τον έχει βοηθήσει με συμβουλές πέραν του ποδοσφαιρικού φάσματος:

«Μου έδωσε πολλές συμβουλές, σε βαθμό που δε μπορώ να μιλήσω καν... Θέλω να το κρατήσω για εμένα το τι μου είπε, αλλά δεν ήταν συμβουλές μόνο για το παρόν, αλλά για ολόκληρη τη ζωή μου. Είναι φίλος μου και ελπίζω η φιλία μας να κρατήσει για πολλά χρόνια. Ελπίζω να ανταλλάξουμε πολλές πάσες... και να πετύχουμε αρκετά γκολ μαζι».




Υπενθυμίζεται πως ο 16χρονος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παλμέιρας έως ότου να ενσωματωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα έχει ενηλικιωθεί έχοντας πλέον δικαίωμα συμμετοχής με την ισπανική ομάδα, η οποία δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x