Ισπανία

Προς αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούνιν

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει γνωστή ο Ουκρανός τερματοφύλακας, Άντρεϊ Λούνιν, με τους «μερένχες» να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη.

Χωριστούς δρόμους αναμένεται να τραβήξουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αντρέι Λούνιν!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής Μarca ο νεαρός διεθνής με την Ουκρανία τερματοφύλακας, φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «μερένχες» να αποχωρήσει καθώς γνωρίζει ότι δεν θα λάβει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί εξαιτίας της παρουσίας του Τιμπό Κουρτουά.

Το συμβόλαιο του Λούνιν με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2024 ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα εξαντληθεί με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα οι «μερένχες» φαίνεται ότι έχουν προνοήσει και για αυτόν τον λόγο τοποθέτησαν ήδη σε περίοπτη θέση τον Νταβίντ Σόρια της Χετάφε για την αντικατάσταση του Λούνιν.

Θυμίζουμε ότι ο Ουκρανός ενσωματώθηκε στη «Βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε από την Ζόρια Λουχάνσκ, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Λεγανές, τη Βαγιαδολίδ και την Οβιέδο και επέστρεψε το 2020, καταγράφοντας έκτοτε 17 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x