Ισπανία

Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φιρμίνο!

Στα υπόψιν της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο προσεχώς ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

«Διαζύγιο» με τη Λίβερπουλ μετά από 8 χρόνια γεμάτα επιτυχίες παίρνει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια της «ανάστασης» των Reds υπό τις οδηγίες του Κλοπ!

Στα 31 του πλέον, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον σύλλογο, να αποχωρήσει, ως ελεύθερος μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, με την απόφασή του να έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό, πολλές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει, βλέποντάς στο πρόσωπό του έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο, τον οποίον μπορούν να αποκτήσουν χωρίς να χρειάζεται μα πληρώσουν κάποια ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον όλο και πιο δραστήριο όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το όνομα του Φιρμίνο εξετάζεται πολύ σοβαρά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει (ακόμα) κάποια επίσημη προσέγγιση της «βασίλισσας» προς τον Βραζιλιάνο.

Η Ρεάλ εξετάζει μαζί του και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού. Μένει να φανεί αν θα προχωρήσει το, επίσης δεδομένο, ενδιαφέρον της για τον Φιρμίνο, σε κάτι πιο ουσιαστικό.



Ο Φιρμίνο εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από τη Χόφενχαϊμ το καλοκαίρι του 2015, πραγματοποιώντας έκτοτε 361 εμφανίσεις με 110 γκολ και 79 ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x