Ισπανία

Τα ιστορικά χαμηλά της Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο

Την τεράστια απόκλιση που παρουσιάζουν οι αριθμοί της Ρεάλ Μαδρίτης στο σκοράρισμα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλυσε η «Marca»

Η πολύ κακή σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται την Κυριακή κόντρα στην Μπέτις και η «Marca» παρουσίασε τους αριθμούς των Μαδριλένων στην πρώτη σεζόν μετά την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ έχει πετύχει την φετινή σεζόν 108 γκολ, αριθμός που αποτελεί την χειρότερη της επίδοση από την σεζόν 2008-09 και έκτοτε. Οι Μαδριλένοι έχουν πετύχει μέχρι στιγμής –με έναν αγώνα να απομένει- 40 λιγότερα γκολ από πέρσι, ενώ φυσικά παρέμειναν και πολύ μακριά από τα επιτεύγματα των σεζόν 2011-12 και 2016-17 οπού σταμάτησαν στα 173 και 174 γκολ αντίστοιχα.

Παράλληλα, τεράστια πτώση παρουσιάζει και ο μέσος όρος των γκολ που πετυχαίνει η Ρεάλ. Από το 2,3 τέρματα ανά αγώνα της περασμένης σεζόν, πλέον έχει πέσει στο 1,9, επίδοση που συγκρίνεται μόνο με αυτή της σεζόν 1999-00, όταν είχε μέσο όρο 1,73 γκολ ανά παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ των «μερέγχες» είναι ο Καρίμ Μπενζεμά με 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις , με τον Μπέιλ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 14 και τους Ασένσιο, Ισκο να έχουν μόλις 6.

Επιμέλεια: Σπύρος Παπούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x