Ισπανία

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φρίμπονγκ

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτη την απόκτηση του Τζέρεμι Φρίμπονγκ, από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τον διάδοχο του 33χρονου, πλέον, Ντάνι Καρβαχάλ για το δεξί άκρο της άμυνας της φέρεται να έχει βρει στο πρόσωπο του Τζέρεμι Φρίμπονγκ η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η «AS», αναφέροντας μάλιστα ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη εισηγηθεί στην διοίκηση των «μερένχες» την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού φουλ μπακ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ο Φρίμπονγκ υπήρξε εκ των ακρογωνιαίων λίθων στη φετινή, εκπληκτική, πορεία των «ασπιρίνων» που έφτασαν μέχρι την κατάκτηση της Bundesliga, ενώ η αξία του εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας επισημαίνεται πως, για τον 23χρονο άσο, ενδιαφέρονται πλην της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι…

Όπως και ότι, αν τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Φρίμπονγκ τότε η ισπανική ομάδα θα στραφεί στη λύση του Χουάνλου Σάντσες που αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και ρήτρα εξαγοράς στα 32 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x