Γενικά

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παρακολουθούν στενά τον Βίτορ Ρόκε

Υπό το βλέμμα των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα βρίσκεται «ο διάδοχος του Ρονάλντο Ναζάριο», Βίτορ Ρόκε

Ο «διάδοχος του Ρονάλντο», Βίτορ Ρόκε εντυπωσιάζει στη Βραζιλία με τη φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας «τραβήξει» πάνω του τα βλέμματα των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ο 17χρονος επιθετικός, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, πήρε μεταγραφή τον περασμένο Απρίλιο από την Κρουζέιρο (αγωνίζεται στην β΄ κατηγορία) στην Ατλέτικο Παραναένσε. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ομάδα της Κουριτίμπα, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με 13 γκολ σε 1935 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, η χρηματιστηριακή του αξία έχει ήδη εκτοξευθεί, σύμφωνα με το transfermarkt, στα 7 εκ. ευρώ!

Αυτή η εντυπωσιακή του πορεία έχει κάνει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να τον βάλουν στα ραντάρ τους, ενόψει της ερχόμενης μεταγραφική σεζόν.

Ο προπονητής της Παραναένσε και πρώην της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Φελίπε Σκολάρι, μιλώντας για τον Ρόκε, είπε: «Ο Βίτορ Ρόκε είναι ένας πολύ δύσκολος επιθετικός για να τον μαρκάρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Προστατεύει καλά την μπάλα, είναι γρήγορος και βγαίνει από τη μεγάλη περιοχή για να βοηθήσει στη δημιουργία. Με τον καιρό θα προσθέσει ακόμη περισσότερα πράγματα στο ρεπερτόριό του, έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Ο Ρόκε κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική U20 της Βραζιλίας, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x