Ισπανία

Ο Ρίντιγκερ βάζει… πωλητήριο στον Μεντί

Ανοικτή σε προτάσεις για την πώληση του Φερλάντ Μεντί είναι πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της αναπροσαρμογής των πλάνων που έφερε η απόκτηση του Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο δεν έχει εφησυχαστεί, αλλά έχει ενισχυθεί σε τεράστιο βαθμό με την απόκτηση των Αντόνιο Ρίντιγκερ και Αουρελιέν Τσουαμενί.

Αυτές οι δύο προσθήκες και ειδικότερα αυτή του Γερμανού κεντρικού αμυντικού αλλάζουν πλήρως τα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, καθώς ο Ιταλός προπονητής προσανατολίζεται να μεταθέσει τον Νταβίντ Αλάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθιερώνοντας τον Ρίντιγκερ στο πλάι του Έντερ Μιλιτάο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του έμπειρου προπονητή.

Από αυτή την εξίσωση περισσεύει ο Φερλάν Μεντί, τουλάχιστον ως βασική λύση όπως υπολογίζεται μέχρι σήμερα. Ο «Καρλέτο» εκτιμά σε μεγάλο βαθμό την αξία του και κυρίως την αμυντική του συμπεριφορά, αλλά θέλει κάτι πιο ποιοτικό και πιο επιδραστικό στον δημιουργικό τομέα.

Ο Γάλλος είχε αποκτηθεί από τη Λιόν με ένα ποσό κοντά στα 48 εκατ. ευρώ και εφόσον η Ρεάλ Μαδρίτης λάβει μια πρόταση κοντά σε αυτά τα χρήματα, τότε είναι πολύ πιθανό να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x