Ισπανία

Ψάχνει τον δανεισμό του Αρντά Γκιουλέρ η Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βλέπει πως ο Αρντά Γκιουλέρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να κάνει την κίνηση για να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού.

Η μεταγραφή του τρομερά ταλαντούχου, Αρντά Γκιουλέρ, από τη Φενερμπαχτσέ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε, κυρίως, ο ίδιος. Η ενσωμάτωσή του σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον μόνο εύκολη δεν έχει αποδειχτεί, ο τραυματισμός του στο ξεκίνημα έκανε το έργο του ακόμα δυσκολότερο, ενώ η τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ τον έχουν παραγκωνίσει στον πάγκο.

Ο 19χρονος μετράει μόλις επτά συμμετοχές (με ένα γκολ) σε συνολικά 98 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις και η έλευση των Έντρικ και Εμπαπέ (όπως όλα δείχνουν για τον Γάλλο), θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του Τούρκου μεσοεπιθετικού να βρει χώρο και χρόνο στους «μερένχες».

Κάτι τέτοιο, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει σε ομάδες που έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και μια εξ αυτών είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι βλέποντας πως ο Γκιουλέρ δεν έχει ενεργό ρόλο στη Ρεάλ θέλουν να το εκμεταλλευτούν, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι.

Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της «βασίλισσας» για το μέλλον του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις όσο ολοκληρώνεται η σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x