Γαλλία

Γλίτωσε το... κάζο στα πέναλτι η Λιόν!

Η Λιόν βρέθηκε να προηγείται 2-0 της Ρεντ Σταρ, η οποία βρήκε δύο γκολ και έστειλε το ματς στα πέναλτι αλλά οι «λιονέ» γλίτωσαν το... κάζο στα πέναλτι (4-5).

Λίγο έλειψε να την... πάθει η Λιόν! Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά είδε την Ρεντ Σταρ να γυρίζει από το 2-0, να στέλνει το ματς στα πέναλτι αλλά γλίτωσε το... κάζο στη διαδικασία των πέναλτι παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Λιόν βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο «Stade Bauer» με τους Πακετά (28') και Ντεπάι (45') και... χαλάρωσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρεντ Σταρ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, να το εκμεταλλευτεί και να βρει την απάντηση, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρογιέ που «σέρβιρε» τη μείωση του σκορ στον Μπα (61') και δεκατρία λεπτά μετά ήταν ο ίδιος που σκόραρε για το 2-2 με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί όπου οι παίκτες της Λιόν αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι σκοράροντας και στα πέντε, με τον Μισέλ να αποδεικνύεται μοιραίος για τους γηπεδούχους (4-5).



Οι ομάδες που προκριθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας: Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Ρουμιλί Βαγιερές, Ανζέ, Τουλούζ, Ρουσιγιόν, Μονπελιέ, Λιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x