Ιταλία

«Ρεφενές» 5 εκατ. για την Πάρμα

Χείρα βοηθείας στην Πάρμα άπλωσε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Serie A. Με εξαίρεση τέσσερις συλλόγους, οι υπόλοιποι συγκέντρωσαν 5 εκατ. ευρώ ως οικονομική ενίσχυση.

Κίνηση που θα ‘μοιαζε… ανήκουστη για τα ελληνικά δεδομένα έκαναν οι ομάδες της Serie A. Όπως είχε γίνει γνωστό, οι υπόλοιποι σύλλογοι της κατηγορίας δε σκόπευαν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια στο δράμα που περνάει η Πάρμα.

Με τα οικονομικά προβλήματα λοιπόν να τη βυθίζουν κάθε βδομάδα ακόμα περισσότερο (και να έχουν ως αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων με Ουντινέζε και Τζένοα) οι άλλοι σύλλογοι του πρωταθλήματος προχώρησαν σε έναν άτυπο «ρεφενέ» για χάρη της.

Άλλωστε και το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ζήτησε να γίνει ό,τι χρειαστεί για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα υπόλοιπα ματς των «παρμέντσι» μέχρι το τέλος της σεζόν θα διεξαχθούν κανονικά.

Έτσι, 16 από τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος (εξαιρουμένων των Ρόμα, Νάπολι και Σασουόλο που δήλωσαν παρούσες και της Τσεζένα που μειοψήφησε) συγκέντρωσαν συνολικά 5 εκατ. ευρώ που θα της δοθούν ως οικονομική ενίσχυση. Ένα ποσό που μοιάζει ελάχιστο μπροστά στα χρέη του συλλόγου (τα οποία υπολογίζονται στα 100 εκατ. ευρώ) ωστόσο θα είναι μια ανάσα στην προσπάθεια να ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x