Σκωτία

Έρευνα της Ρέιντζερς για συμμετοχή παικτών της σε κορωνοπάρτι

Η διοίκηση της Ρέιντζερς ξεκίνησε εσωτερική έρευνα μετά από ισχυρισμούς ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν σε παράνομο κορωνοπάρτι.

Αγωνιστικά μπορεί η Ρέιντζερς να τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας «κλειδώσει» το πρωτάθλημα στη Σκωτία, ωστόσο τώρα έχει να αντιμετωπίσει ένα εσωτερικό ζήτημα πειθαρχίας: Μετά από ισχυρισμούς ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν σε παράνομο κορωνοπάρτι, η διοίκηση έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσει εάν όντως ισχύει αυτό.

Στον λογαριασμό του συλλόγου στο twitter αναρτήθηκε το εξής, σχετικά με το θέμα: «Η Ρέιντζερς γνωρίζει ένα φερόμενο περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Λάβαμε μια αναφορά για ένα πάρτι σε ένα σπίτι, περίπου στις 1.10 π.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Αμέσως επενέβη η αστυνομία. Δέκα άτομα έλαβαν πρόστιμα για παραβίαση των κανονισμών του κορωνοϊού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μήνες τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Εντμουντσον με αποκλεισμό επτά αγώνων από την Scottish Football Association, λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων Covid-19 με συμμετοχή σε παράνομο πάρτι. Και οι δύο παίκτες πήγαν δανεικοί σε αγγλικούς συλλόγους τον Ιανουάριο, ο Τζόουνς στη Σάντερλαντ και ο Έντμουντσον στη Ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x