Σκωτία

Black Jack η Ρέιντζερς

Η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ νίκησε 1-0 την Κιλμάρνοκ και έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στη Σκωτία.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ρέιντζερς έφτασε σε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 επί της Κιλμάρνοκ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στην Premiership της Σκωτίας. Οι «Τζερς» διατήρησαν το αήττητο (25-4-0) και έκαναν ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, αφού έφεραν τη διαφορά στο +21 από τη Σέλτικ, έστω και με δύο παιχνίδια περισσότερα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Τζακ στο 38ο λεπτό.

Από την άλλη, η Αμπερντίν επιβεβαίωσε για άλλη μια εβδομάδα την κακή αγωνιστική της κατάσταση, αφού παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στη Σεντ Μίρεν, μένοντας μακριά από τις νίκες για πέμπτο παιχνίδι. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Χιμπέρνιαν στη μάχη της τρίτης θέσης.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, που την βάζει εντός πρώτης εξάδας πέτυχε η Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε 3-0 της Λίβινγκστον. Από την πλευρά της, η «Λίβι», μετά το σερί 11 αγώνων δίχως νίκη, γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα σε ένα παιχνίδι, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 31ο λεπτό.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η ουραγός Χάμιλτον επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά από πέντε αγωνιστικές, καθώς συνέτριψε με σκορ 4-1 εκτός έδρας τη Μάδεργουελ. Έτσι, έχει πλέον συγκάτοικο στην τελευταία θέση με 23 βαθμούς τη Ρος Κάουντι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:
Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν 0-0

Νταντί Γιουνάιτεντ-Λίβινγκστον 3-0
(2’ Σπόρλε, 35’, 84’ Σάνκλαντ)

Μάδεργουελ-Χάμιλτον 1-4
(68’ πεν. Ο’ Χάρα - 7’ Άντερσον, 19’ πεν. Κάλαχαν, 31’ Όγκμποε, 64’ Μόγιο)

Ρέιντζερς-Κιλμάρνοκ 1-0
(38’ Τζακ)

Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν Αναβλήθηκε

Κυριακή 14/2
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (14:00)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική

Σάββατο 27/2
Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουν. (17:00)
Σέλτικ-Αμπερντίν
Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ
Σεντ Μίρεν-Ρος Κάουντι

Τετάρτη 3/3
Λίβινγκστον-Ρέιντζερς (20:00)
Χάμιλτον-Σεντ Τζόνστον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x