Σκωτία

Πρόωρος τελικός Ρέιντζερς-Σέλτικ στους «16» του Κυπέλλου Σκωτίας

Η Ρέιντζερς συνέτριψε 4-0 την Κόουβ Ρέιντζερς και θα αντιμετωπίσει στους «16» του Κυπέλλου Σκωτίας την «αιώνια» αντίπαλο, Σέλτικ.

Η Ρέιντζερς, όπως αναμενόταν, πήρε το προτελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Σκωτίας. Η πρωταθλήτρια της χώρας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ερασιτεχνική Κόουβ Ρέιντζερς, την οποία συνέτριψε με σκορ 4-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 24’ ο Ντεφόε, για να ακολουθήσουν δύο μαζεμένα γκολ του Ρουφ στο 31’ και στο 32’. Ένα λεπτό πριν κλείσει το ημίχρονο, ο Πάτερσον πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Στην επανάληψη, οι «Τζερς» κατέβασαν κάπως ταχύτητα και το 4-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η κλήρωση που έγινε νωρίτερα, έβγαλε «Old Firm» και πρόωρο τελικό στη φάση των «16», αφού η Ρέιντζερς θα υποδεχθεί τη Σέλτικ σε παιχνίδι, που θα γίνει το διήμερο 17-18 Απριλίου. Το άλλο ενδιαφέρον ζευγάρι μεταξύ ομάδων της Premiership, είναι το Αμπερντίν-Λίβινγκστον. Οι αγώνες είναι και πάλι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x