Σκωτία

Τεσσάρα της Ρέιντζερς στη Σέλτικ

Φιέστα κόντρα στη Σέλτικ έστησε η Ρέιντζερς. Η ομάδα του Τζέραρντ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο, επικράτησε 4-1 των «καθολικών», που έπαιξαν από νωρίς με 10 παίκτες.

Την ανωτερότητά της στο φετινό πρωτάθλημα Σκωτίας επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο η Ρέιντζερς. Οι «διαμαρτυρόμενοι», οι οποίοι έχουν στεφθεί πρωταθλητές εδώ και καιρό, επικράτησαν 4-1 της Σέλτικ στο «Ibrox», με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 26’ λόγω αποβολής του ΜακΓκρέγκορ με δύο κίτρινες.

Με αυτόν τον τρόπο έκανε στο 4/5 στα φετινά Old Firm ενώ η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ φουλάρει για αήττητο πρωτάθλημα, έχοντας ακόμη τρία ματς μπροστά της.

Στο 26’ ο Ρόουφι μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Κεντ και άνοιξε το σκορ και δευτερόλεπτα μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Έντουαρντ έφερε την κατάσταση στα ίσα με κεφαλιά. Το πρώτο μέρος, ωστόσο, επεφύλασσε κι άλλο γκολ με τον Μορέλος να βρίσκει δίχτυα στο 33’ με δυνατό σουτ και έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων. Ο Ρόουφι σκόραρε στο 57’ με κεφαλιά και ο Ντεφό μπήκε στο 85’ και σκόραρε στις καθυστερήσεις, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Τελευταίο old Firm για τον αρχηγό της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, που έγινε αλλαγή στο 60ο λεπτό.

Η 3η αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Σάββατο 1/5
Νταντί Γιουνάιτεντ-Ρος Κάουντι 0-2
(24’ Γουάιτ, 28’ Ιακωβίτι)
Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον 1-2
(71’ ΜακΓκραθ - 28’ Κάλαχαν, 57’ Μόγιο)
Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον 0-1
(22’ Μίντλετον)
Λίβινγκστον-Αμπερντίν 1-2
(80’ Τόμας - 52’ Χέντρι, 74’ Χέτζες)
Μάδεργουελ-Κιλμάρνοκ 2-0
(47’ Κόουλ, 85’ Ο’ντόνελ)

Κυριακή 2/5
Ρέιντζερς-Σέλτικ 4-1
(26', 57' Ρόουφι, 33' Μορέλος, 90+2' Ντεφό - 30' Έντουαρντ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x