Σκωτία

«Καθάρισε» τη Σεντ Τζόνστον και παρέμεινε στο... κατόπι της Σέλτικ η Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Σεντ Τζόνστον μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ στου 6 πόντους. Καταιγιστική η Χιμπέρνιαν «διέλυσε» 6-0 την Αμπερντίν. Νίκη «ανάσα» για Ρος Κάουντι.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η Ρέιντζερς, επικρατώντας... σβηστά και άνετα 2-0 της Σεντ Τζόνστον στην Γλασκώβη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premiership.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13ο λεπτό ο Ταβερνιέ από το σημείο του πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 36', μετά την απευθείας αποβολή του Κλαρκ. Στο 58', ο Γκλεν Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Τσόλακ από την άλλη να μπαίνει ως αλλαγή στο 72ο λεπτό.

Νίκη με την οποία η Ρέιντζερς έφτασε τους 55 πόντους και μείωσε - έστω και προσωρινά - στους έξι τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ, η οποία παίζει αύριο με την Νταντί Γιουνάιτεντ (29/01).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Χιμπέρνιαν ήταν καταιγιστική, «διαλύοντας» εντός έδρας με σκορ 6-0 την Αμπερντίν! Κάμπελ (10', 15') και Γιουάν (45', 88') πέτυχαν από δύο γκολ, με τους Νίσμπετ (73') και Φις (90+1') να προσθέτουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερς. Αποτέλεσμα με το οποίο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 5η θέση και τους 30 βαθμούς, αφήνοντας την Αμπερντίν στην 7η θέση και τους 29 πόντους.

Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ρος Κάουντι, η οποία κυριάρχησε πλήρως στο ντέρμπι ουραγών, επικρατώντας 3-0 της Κιλμάρνοκ. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες συγκατοικούν πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 πόντους. Τέλος, δύσκολη νίκη πανηγύρισε η Σεντ Μίρεν στην έδρα της, επικρατώντας εντός έδρας 1-0 της Μάδεργουελ.

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:

Σάββατο 28/01
Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον 2-0
Ρος Κάουντι-Κιλμάρνοκ 3-0
Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ 1-0
Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν 6-0

Κυριακή 29/01
Λίβινγκστον-Χαρτς (15:30)
Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x