Πορτογαλία

Ρεκόρ 71 ετών με Μήτρογλου η Μπενφίκα!

Ιστορικό αποδεικνύεται τελικά το πρώτο γκολ του Κώστα Μήτρογλου με τη Μπενφίκα, αφού οι ρεπόρτερ στην Πορτογαλία έχουν βγάλει τις σημειώσεις τους και ανακαλύπτουν συνεχώς νέα ρεκόρ για τον διεθνή άσο.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα που καταφέρνει να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας έγινε ο Κώστας Μήτρογλου, ύστερα από τη σεζόν 2011/12.

Τότε ο Νολίτο είχε σκοράρει στη νίκη των «αετών» με σκορ 2-0 επί της Ζιλ Βιθέντε και τώρα ήταν η σειρά του διεθνούς επιθετικούς να σημειώσει ανάλογη επίδοση.

Στην επιφάνεια έρχονται συνεχώς τα ρεκόρ που καταρρίπτει με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να είναι ο πρώτος παίκτης των «αετών» μετά τον Νολίτο, ο οποίος καταφέρνει να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα, τη σεζόν 2011/12.

Το επόμενο επίτευγμα αφορά τον νεοαποκτηθέντα 27χρονο άσο και έναν ακόμη συμπαίκτη του, κάτι που είχε συμβεί πριν από 75 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου και ο Νέλσον Σεμέδο έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού συλλόγου που κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα μετά την αγωνιστική περίοδο 1943/44.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x