Γαλλία

Κύπελλο Γαλλίας: Θύματα εκπλήξεων Τουλούζ και Ρεμς, πρόκριση στα πέναλτι για τη Ρεν κόντρα στη Μαρσέιγ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις, αγωνία και δύο εκπλήξεις, είχε το... μενού της βραδιάς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας!

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής (21/1) η φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας!

Η κάτοχος του τροπαίου, Τουλούζ, αποκλείστηκε από την Ρουέν της τρίτης κατηγορίας, η Ρεμς έπεσε επίσης θύμα έκπληξης από την Σοσό, η Λιλ τα… χρειάστηκε, αλλά προκρίθηκε με οριακή νίκη επί της Ρασίνγκ, ομάδας που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας, ενώ η Ρεν επιβλήθηκε της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι!



Στην συναρπαστικότερη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ρουέν της τρίτης κατηγορίας προηγήθηκε στο 16’ της εντός έδρας αναμέτρησής της με την Κυπελλούχο, Τουλούζ, πριν βρεθεί πίσω με 1-2 και ισοφαρίσει στο 43’ με πέναλτι, έχοντας αστοχήσει στο πρώτο που πήρε, δύο λεπτά νωρίτερα! Στο 64’ ξαναπήρε το προβάδισμα, μόνο για να ισοφαριστεί στο 90’+2’, αλλά πανηγυρίζοντας τελικά την ιστορική πρόκριση μετά από μια… ατελείωτη διαδικασία των πέναλτι που ολοκληρώθηκε μετά από 23 εκτελέσεις!

Θύμα έκπληξης στη… ρουλέτα των πέναλτι έπεσε και η Ρεμς, χάνοντας με 6-5 στην ψυχοφθόρο διαδικασία από την Σοσό, μετά το ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, η Λιλ, παρότι δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Ρασίνγκ της τέταρτης κατηγορίας, επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χάραλντσον, στο 33’.



Χάβρη και Στρασβούργο επιβεβαίωσαν τον τίτλο των φαβορί στις κόντρες τους με Σατορού και Κλερμόν αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, Η Ρεν πέταξε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τη Μαρσέιγ, επικρατώντας με 9-8 στα πέναλτι. Το 1-1 της κανονικής διάρκειας ήρθε με τον Βερετού να δίνει το προβάδισμα στους Μασσαλούς, πριν ο Τεριέ ισοφαρίσει στο 53’.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς για το Κύπελλο Γαλλίας:
Σατορού-Χάβρη 0-1
Κλερμόν-Στρασβούργο 1-3
Ρασινγκ-Λιλ 0-1
Ρουέν-Τουλούζ 3-3 (12-11 στα πέναλτι)
Σεντ Πριστ-Ρομοραντίν 4-1
Σοσό-Ρεμς 2-2 (6-5 στα πέναλτι)
Ρεν-Μαρσέιγ 1-1 (9-8 στα πέναλτι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x