Γαλλία

Παραμένει μέχρι νεωτέρας στη Ρεν ο Ζενεσιό

O Mπρούνο Ζενεσιό έλαβε «ψήφο εμπιστοσύνης» από τους διοικούντες τη Ρεν και παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της ομάδας σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Στηρίζει τον Μπρούνο Ζενεσιό η διοίκηση της Ρεν! Η ομάδα της Βρετάνης, παρά το «2/2» κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Europa League και την κορυφή του έκτου ομίλου, βρίσκεται σε αντίθετη ρότα στη Ligue 1.

Ο σύλλογος της Βρετάνης, γνώρισε την ήττα από τη Λιόν στη «Ροαζόν Αρένα» και πλέον βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 12 αγωνιστικές.

Φυσικά ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε στο «σκαμνί» μετά από αυτό το αποτέλεσμα καθώς οι «Λιοναί» είναι οι ουραγοί της βαθμολογίας. Το γαλλικό μέσο «ouest-France» αποκάλυψε πως ο προπονητής της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κίνδυνο, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έχει στο γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη είδηση προέκυψε μετά από διαδοχικές συναντήσεις της διοίκησης με το staff της oμάδα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει επέλθει η Ρεν και εκεί πάρθηκε η απόφαση στήριξης προς τον Ζενεσιό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x