Γενικά

Κοντά σε συμφωνία με την εθνική Γαλλίας γυναικών ο Ρενάρ

Όλα δείχνουν ότι ο Ερβέ Ρενάρ θα αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της εθνικής γυναικών της Γαλλίας, με τις λεπτομέρειες να απομένουν για να επιτευχθεί η συμφωνία με την ΠΟ της Σαουδικής Αραβίας.

Μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον Ερβέ Ρενάρ βρίσκεται η εθνική Γαλλίας γυναικών!

Η εθνική ομάδα των «τρικολόρ» μετά την απόλυση του Κορίν Ντιάκρ λόγω χάσματος που είχε δημιουργηθεί με τις παίκτριες, αναζητούσαν έναν προπονητή με εμπειρία που θα μπορούσε να διαχειριστεί τις καταστάσεις και να οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας το καλοκαίρι.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του RMC Sport και του The Athletic τη θέση αναμένεται να αναλάβει ο νυν προπονητής της εθνικής ανδρών της Σαουδικής Αραβίας, Ερβέ Ρενάρ. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική άποψη των παικτριών για την επιλογή του Ρενάρ, με τις επαφές της διοίκησης της Γαλλίας με τους Σαουδάραβες, να βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Να θυμίσουμε, ότι η ομάδα του Ρενάρ ήταν η μοναδική που νίκησε την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή πορεία και στα τρία παιχνίδια του ομίλου.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x