Η Εθνική ολοκλήρωσε τα δύο φιλικά του Μαρτίου με την ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Ρέτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA τονίζοντας ότι η «γαλανόλευκη» αξίζει να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.
«Είναι εξαιρετικό γήπεδο κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ πέρα το χαιρόμαστε. Ξέραμε τι ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αν και φιλικό θεωρώ ότι είχαμε μια πολύ καλή προσέγγιση το παιχνίδι, σταθήκαμε πολύ καλά.
Ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε. Ξέρουμε ότι είναι νωρίς και μετά από μια αποτυχία τα πολλά λόγια είναι “φτώχεια” αλλά αξίζει να πάρουμε μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση γιατί αυτή η Εθνική έχει πολύ ταλέντο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σήμερα σταθήκαμε πολύ καλά, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποιο γκολ. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια τον Ιούνιο και περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια», ενώ συμπλήρωσε πως:
«Έχουμε την ποιότητα να “σπάσουμε” κάποιες άμυνες που είναι λίγο πιο κόμπακτ. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε αυτό και το έχουμε δείξει στα παιχνίδια. Προφανώς όλες οι Εθνικές έχουνε μικρό διάστημα για να δουλέψουν όπως κι εμείς. Θέλουμε να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες και τον Ιούνιο που θα έχουν τελειώσει και οι υποχρεώσεις με τις ομάδες μας θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εύχομαι το επόμενο βήμα να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






