Γενικά

Ασίστ μεγάλου παίκτη: Ο Αρμάνι έκανε πάσα στον αντίπαλο και καταδίκασε τη Ρίβερ Πλέιτ

Μια ιδιαίτερα άτυχη στιγμή είχε ο Φράνκο Αρμάνι στην αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ σερβίροντας ουσιαστικά το γκολ στον αντίπαλο επιθετικό.

Και οι κορυφαίοι κάνουν λάθη!

Στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Κριστάλ με τη Ρίβερ Πλέιτ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores ο πολύπειρος τερματοφύλακας των «εκατομμυριούχων» και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής, Φράνκο Αρμάνι κατάφερε να κάνει μια από τις μεγαλύτερες... γκέλες και συνάμα ωραιότερες ασίστ της σεζόν.

Ωστόσο ο αρχηγός της Ρίβερ δεν τροφοδότησε κάποιον συμπαίκτη του με μια μακρινή μπαλιά, αλλά τον σέντερ φορ της ομάδας του Περού, Γιοσιμάρ Γιοτούν, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα στο 63' και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Αρμάνι ανοίγοντας το σκορ.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεσιτάλ ατυχίας δεν σταμάτησε εκεί για τη Ρίβερ καθώς στο 76' ο Μιγκέλ Μπόρχα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 76ο λεπτό, με τον Αλιέντρο να σώζει την παρτίδα για την ομάδα του Ντεμικέλις στο 84' χαρίζοντας την πολύτιμο βαθμό, μιας και η Ρίβερ βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x