Γαλλία

Ο Ριέρα χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν

Ο προπονητής πια της Μπορντό, Αλμπερτ Ριέρα χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν μετά το τέλος του αγώνα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα κακό περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ο Αλμερτ Ριέρα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με θητεία στον Ολυμπιακό, και πλέον προπονητής της Μπορντό, χαστούκισε έναν ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν μετά το τέλος του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο Ριέρα φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του λόγω της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι (ήττα για την ομάδα του με 2-1 παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί) με αποτέλεσμα κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια να… ξέσπασε για αδιευκρίνιστο λόγο, με την ταυτότητα του παίκτη που δέχθηκε το χαστούκι να παραμένει άγνωστη.

«Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αλλά χάσαμε. Αλλά ήμασταν καλύτεροι από αυτούς. Και πάλι. Μπορείτε να το γράψετε με έντονη ύφος αυτό. Όταν έχεις τις ευκαιρίες, πρέπει να τις πάρεις. Τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα. Αλλά τελικά το ποδόσφαιρο, το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για σένα, και δεν είναι καλό όλη τη χρονιά», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Ριέρα για την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x