Γενικά

Ρικάρντο Γκόμες: «Είχα πρόταση από ελληνικές ομάδες»

Ο Ρικάρντο Γκόμες παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και από την ΑΕΚ, τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «zerozero.pt», ο Ρικάρντο Γκόμες, αναφέρθηκε στο κομμάτι της παραμονής του στην Παρτιζάν, αλλά και στο αν του έγιναν προτάσεις από άλλες ομάδες για να αποχωρίσει.

Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο δήλωσε πως είχε δεχτεί προτάσεις από δύο ελληνικές ομάδες, αρχικά από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, αλλά και από την ΑΕΚ στη συνέχεια.

Τη φετινή σεζόν, ο Ρικάρτνο Γκόμες έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν έχοντας πετύχει 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της σεζόν. Τώρα, στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, είχα μία πρόταση από την ΑΕΚ. Μερικές φορές όμως τα πράγματα αυτά δεν εξαρτιόνται από μένα. Οι ομάδες δεν μπόρεσαν να τα βρουν (με την Παρτιζάν), αλλά αυτό είναι οκ. Είμαι καλά εδώ, κι αν είναι να συμβεί, θα συμβεί χωρίς κανένα άγχος, χωρίς καμία πίεση».

Για το σενάριο επιστροφής του στην Πορτογαλία είπε: «Είναι πολύ δύσκολο, εξαιτίας του οικονομικού, με το συμβόλαιο που έχω εδώ, δεν νομίζω πως μπορούν οι ομάδες στην Πορτογαλία να μου κάνουν μία τέτοια προσφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x