Γενικά

Ριτσάρλισον για Έντρικ: «Μου θυμίζει τον Αντριάνο»!

Αποθέωση από τον Ριτσάρλισον όπου μιλώντας για το νέο «αστέρι» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Έντρικ, δήλωσε πως έχει στοιχεία που του θυμίζουν τον Αντριάνο.

Ο Ριτσάρλισον αποθέωσε το νέο ανερχόμενο «αστέρι» της Βραζιλίας, Έντρικ, παραλληλίζοντας τον μάλιστα με τον άλλοτε μεγάλο Αντριάνο που φόρεσε μεταξύ άλλων και τη φανέλα της Ίντερ.

«Μου θυμίζει τον Αντριάνο, τον είδα να παίζει με την Παλμέιρας στη Βραζιλία... πιστεύω σε δύο χρόνια θα βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη».

Ενώ αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Έντρικ σχολίασε:

«Πιστέψτε με, μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Είναι τόσο δυνατός και ταλαντούχος».



Ο Έντρικ σε ηλικία 16 ετών αγωνίζεται ήδη στη πρώτη ομάδα της Παλμέιρας με την αξία του να έχει εκτοξευτεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ και το όνομα του να παίζει» σχεδόν για όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Από τον περασμένο Απρίλιο είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα Κ-17 της Βραζιλίας έχοντας τέσσερις συμμετοχές με πέντε γκολ, ενώ σε συλλογικό επίπεδο τη φετινή σεζόν μετρά εννέα τέρματα και μια ασίστ σε 14 εμφανίσεις και 602 αγωνιστικά λεπτά!

Είναι ότι πολυτιμότερο έχει η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στο ρόστερ της μετά τον -κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο- Ντανίλο που κοστολογείται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, μόλις πέντε παραπάνω από τον έφηβο Έντρικ!


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x