Ιταλία

Το plan b της Ρόμα για την επίθεση αν δεν... κάτσει του Μπελότι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να φέρει τον Αντρέα Μπελότι στη Ρόμα, αλλά έχει έτοιμο και το plan b εφόσον δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό της Τορίνο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πιάσει... δουλειά στη Ρόμα, θέλοντας να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν. Σε συνεργασία με τους ανθρώπους των «τζαλορόσι», αλλά και τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, αναζητούν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ και θα φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Αντρέα Μπελότι είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση, όπου σίγουρα θα ενισχυθεί με τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή, αλλά η Τορίνο θέλει τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ και η Ρόμα ίσως να μην δώσει τόσα χρήματα για να τον κάνει δικό της.

Κάπως έτσι, το plan b για τον φορ είναι έτοιμο και ο εκλεκτός εφόσον δεν... κάτσει του Μπελότι είναι αυτό του Σαρντάρ Αζμούν. Ο Ιρανός επιθετικός της Ζενίτ έχει συμβόλαιο για ακόμη μια σεζόν, αλλά θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στα 26 του χρόνια.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 24 εμφανίσεις με 19 γκολ και 6 ασίστ, ενώ νωρίτερα έχει αγωνιστεί σε Ροστόφ, Ρουμπίν Καζάν και Σεπαχάν, ενώ είναι 52 φορές διεθνής με την εθνική του Ιράν, έχοντας σκοράρει 34 γκολ. Ασφαλώς οι απαιτήσεις της Ζενίτ είναι μικρότερες από αυτές της Τορίνο για τον Μπελότι και η Ρόμα μπορεί να προχωρήσει για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x