Βαριά φιλική ήττα με τεσσάρα από ομάδα δεύτερης κατηγορίας για τη Ρόμα!
Οι «τζιαλορόσι» παρουσίασαν κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν με 4-1 στην έδρα της Κάρντιφ, ομάδας η οποία βρίσκεται στην Championship, δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Οι Άσφορντ (3', 39΄), Σάλεχ (30') και Τάνερ (63΄) σκόραραν για τους νικητές, ενώ ο Ντιμπάλα ήταν εκείνος που μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του Γκασπερίνι, στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.
Έτσι, η Ρόμα φαίνεται ότι χρειάζεται το συντομότερο δυνατό την παρουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος αφίχθη σήμερα (01/08) στην ιταλική πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, με την ανακοίνωση να αναμένεται άμεσα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






