Ιταλία

Πρόταση της Ρόμα στον Γκριμάλντο για συμβόλαιο έως το 2027!

Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει ότι η Ρόμα έχει κάνει ήδη επαφή με τον Άλεξ Γκριμάλντο, που μένει ελεύθερος από τη Μπενφίκα, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ενίσχυση των μετόπισθεν της επιθυμεί η Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα, να καταφεύγει στην λύση του Άλεξ Γκριμάλντο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπενφίκα…

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η «Gazzeta dello Sport», τονίζοντας μάλιστα πως η ιταλική ομάδα έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ισπανό αριστερό μπακ, για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο Γκριμάλντο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη δεύτερη ομάδα (σ.σ. 2011-2015) των Καταλανών, πριν μετακομίσει στην Λισαβόνα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα και συμπατριώτης του, Τιάγκο Πίντο, έχει αναλάβει τις επαφές, καθώς γνωρίζει τον 27χρονο άσο από την κοινή τους θητεία στην Μπενφίκα.

Εκεί όπου αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2016 καταγράφοντας έκτοτε 292 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε 24 τέρματα και μοίρασε 63 ασίστ με τη φανέλα των «αετών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x