Ιταλία

«Φαβορί για αθλητικός διευθυντής στη Ρόμα ο Μοντεστό»

Ο Φρανσουά Μοντεστό φέρεται να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα.

Η νέα εποχή με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο έχει ξεκινήσει καλά για τη Ρόμα, που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει μπει εκ νέου στο κόλπο για την έξοδο στο Champions League. Την ίδια ώρα πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν και για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Τιάγκο Πίντο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, φαβορί για να προσληφθεί από τους «τζαλορόσι» είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, με την παρουσία της Λίνας Σουλούκου στον σύλλογο να παίζει ασφαλώς ρόλο λόγω της συνύπαρξής της με τον Γάλλο στον Ολυμπιακό.

Επαφές με τον Μοντεστό φέρονται να είχαν γίνει και τον Νοέμβριο, δίχως ωστόσο να προχωρήσει κάτι, με το ενδιαφέρον της Ρόμα να αναθερμαίνεται τον τελευταίο καιρό.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών εργάζεται στη Μόντσα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ όσο δούλευε στον Ολυμπιακό είχε ασχοληθεί και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πέραν του 45χρονου Γάλλου, στη λίστα φέρονται να βρίσκονται επίσης οι Φλοριάν Μορίς (Ρεν) και Μάρκο Νέπε (Μπάγερν Μονάχου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x