Ιταλία

Μια ανάσα από Γαλατάσαραϊ ο Τζανιόλο

Γαλατάσαραϊ και Ρόμα φαίνεται να έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία για τη μεταγραφή του Νικολό Τζανιόλο στην τουρκική ομάδα. Ίσως και αύριο στην Κωνσταντινούπολη ο Ιταλός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ με μεταγραφή από τη Ρόμα εμφανίζεται ο Νικολό Τζανιόλο σύμφωνα με τον γνωστό Ίταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παρά το γεγονός, πως αρκετά ιταλικά Μέσα μετέδιδαν ότι η μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού ενδέχεται να «κολλήσει» ύστερα από τις τραγικές εξελίξεις με το χτύπημα του εγκέλαδου στην Τουρκία, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης φαίνεται να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τους «τζαλορόσι» για ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Τζανιόλο που αναμένεται αύριο στη γειτονική χώρα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Γαλατά, βρισκόταν ουσιαστικά το τελευταίο διάστημα εκτός ομάδας. Η απόφαση του να μην αποδεχτεί την πρόταση της Μπόρνμουθ και να μετακομίσει στο «Νησί» εξόργισε τόσο τη διοίκηση των Ρωμαίων όσο και τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο μάλιστα να επισημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής είχε εδώ και καιρό ζητήσει να αποχωρήσει.

Ο διεθνής με την «σκουάντρα ατζούρα» αξιοποιεί τη χαραμάδα ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία κλείνει στις 8 Φεβρουαρίου και αποχωρεί από το «Ολίμπικο» λίγους μήνες μετά το γκολ που χάρισε στην ομάδα του τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο. Φέτος είχε προλάβει να καταγράψει 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ.




Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x