Ιταλία

Προς πώληση οι Σπινατσόλα και Ιμπάνιες από Ρόμα

Λεονάρντο Σπινατσόλα και Ρότζερ Ιμπάνιες πιθανότατα θα αποχωρήσουν από τη Ρόμα το καλοκαίρι μιας και η ομάδα τους έχει τοποθετήσει πωλητήριο.

Η Ρόμα αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιθυμεί τη δημιουργία ενός εξαιρετικού και συνάμα ανταγωνιστικού συλλόγου που θα μπει στην τετράδα, διεκδικώντας τίτλους τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τη διοίκηση και το επιτελείο του συλλόγου, έχουν θέσει κάποιες μεταγραφικές προτεραιότητες.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως δεν θα ανανεωθούν και θα τους μπει πωλητήριο. Ένας εξ αυτών είναι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, με τον Ιταλό φουλ-μπακ να έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου αλλά να μην το ανανεώνει.

Ο άλλος είναι ο Ρότζερ Ιμπάνιες, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να είναι «δεμένος» με συμβόλαιο ως το 2025 με τη Ρόμα αλλά να μπαίνει και αυτός στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν αμφότεροι έχουν μέλλον στους «τζαλορόσι» ή αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x