Γενικά

«Σήκω, πρέπει να το δεις, μην είσαι δειλός»: Ο Ρομέρο περιέγραψε τι συνέβη στα πέναλτι του τελικού του Μουντιάλ

Για τις ιδιαίτερες στιγμές από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ μίλησε ο Κρίστιαν Ρομέρο.

Ένας χρόνος παρά… 10 μέρες έχει περάσει από τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, εκεί όπου η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι νίκησε τη Γαλλία στα πέναλτι και στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά από 36 χρόνια.

Ανήμερα της ημέρας του τελικού, αναμένεται στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ από τη μυθική πορεία της «αλμπισελέστε», ωστόσο, έχουν διαρρεύσει μερικά από τα όσα αναφέρουν σε αυτό οι πρωταγωνιστές, που δεν ήταν άλλοι από τους παίκτες της Αργεντινής.

Ο Κριστιάν Ρομέρο στάθηκε στα όσα συνέβησαν στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό, εκεί όπου γραφόταν ιστορία και μόνος ένας στο τέλος θα χαμογελούσε…

«Θυμάμαι, ο Εμπαπέ εκτέλεσε και σκόραρε. Ο Μέσι, επίσης, έβαλε το δικό του πέναλτι. Δεν είδα τα άλλα, άρχισα να προσεύχομαι στο χορτάρι. Ο Μαρτίνες απέκρουσε το πέναλτι και πέταξα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Με ρώτησαν, ρωτούσα, ρωτούσα. Ήμουν σκυμμένος, ήρθε ο Ντιμπάλα και μου είπε: ''Σήκω, σήκω, πρέπει να το δεις. Μην είσαι δειλός''. Ένιωσα τη φωνή των φιλάθλων και άρχισα να προσεύχομαι για το τρίτο μας πέναλτι όταν η Γαλλία έχασε το δεύτερο.

Ζητούσα από τον Θεό και όλους τους αγίους του κόσμου να μας το δώσουν. Για το πέναλτι του Μοντιέλ ήρθε ο Πάουλο και με σήκωσε
», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας για τη στιγμή που κατάλαβε ότι έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής:

«Άρχισα να τρέχω και κατέληξα να γονατίσω μόνος. ''Έγινε πραγματικότητα, διάολε'', είπα. Πέτυχα το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να ονειρευτεί ένας ποδοσφαιριστής. «Είναι πέντε λεπτά που όλα περνούν από το κεφάλι σου και πέφτουν δάκρυα», ήταν τα, συγκινητικά, λόγια του αμυντικού της Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x