Oλλανδία

Δάκρυσε on camera ο Ρόμπεν για το βραβείο MVP

Ο Αριέν Ρομπέν αναδείχθηκε MVP στη νίκη της Χρόνινγκεν επί της Έμεν και στις δηλώσεις του δάκρυσε, εξαιτίας της δύσκολης περιόδου που πέρασε μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αριέν Ρομπέν αναδείχθηκε MVP στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με την Χρόνινγκεν, έπειτα από τον τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο που τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης, και μετά το ματς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στις δηλώσεις για τη βράβευσή του.

Ο 37χρονος Ολλανδός είχε δύο ασίστ στη νίκη της ομάδας του επί της Έμεν (4-0), με την οποία είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα playoffs. Μετά την επιστροφή του από την μακρόχρονη απουσία του, ο Ρομπέν είχε αγωνιστεί σε δύο ματς ως αναπληρωματικός, με αυτό απέναντι στην Έμεν να είναι το πρώτο που πήρε φανέλα βασικού, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία στο έπακρον.

«Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω ποδόσφαιρο. Αν μπορώ να το κάνω επιτυχημένα, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Μου θυμίζει πολλά. Ήταν δύσκολη η διαδρομή. Ήλπιζα να μπορέσω να παίξω ξανά και περίμενα περισσότερα. Ήταν σκληρό, αλλά συνέχισα να παλεύω. Η ανταμοιβή θα ερχόταν κάποια στιγμή. Το διασκέδασα σαν μικρό παιδί και ήμουν σημαντικός και για την ομάδα», είπε ο σπουδαίος εξτρέμ.

Όταν ερωτήθηκε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην εθνική Ολλανδίας στο επερχόμενο Euro, έριξε το… μπαλάκι στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φρανκ Ντε Μπουρ: «Αν με καλέσει, θα έρθω. Όταν επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι στη δράση, το Euro ήταν ένα από τα πιο τρελά μου όνειρα. Για αρχή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες. Μετά θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x