Γενικά

Στον… άσο ο Ρομπέρτο Κάρλος λόγω απάτης από τους μάνατζερ και την οικογένεια του!

Ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε ότι ανακάλυψε πρόσφατα πως έπεσε θύμα συμπαιγνίας από τους ατζέντηδες αλλά και μέλη της οικογένειάς του, χάνοντας το 99% της; περιουσίας του!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ κοντά στο να μείνει… άφραγκος βρίσκεται ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο άλλοτε άσος της εθνικής Βραζιλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπέρτο Κάρλος, είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πτώχευσης!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, ο Κάρλος αποχώρησε το 2016 μετά από μια 25ετή καριέρα στο ποδόσφαιρο, έχοντας στις τραπεζικές καταθέσεις του περίπου 165 εκατομμύρια ευρώ, λόγω της παρουσίας του στην «λευκή βασίλισσα».

«Τα τελευταία χρόνια έχω χάσει το 99% των χρημάτων που κέρδισα στο ποδόσφαιρο, από συμπαιγνία των παλιών μου μάνατζερ με μέλη της οικογένειας μου. Κατάλαβα πρόσφατα πως για δέκα χρόνια είχε στηθεί μια απάτη εις βάρος μου και έχω ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη», αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ από μέρους του 53χρονου πρώην αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x