Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως τραγούδησε ζωντανά στο «MetLife Stadium», λίγο πριν τη σέντρα του τελικού του Παγκοσμίου Συλλόγων μεταξύ Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο λόγος για τον Ρόμπι Γουίλιαμς, που ερμήνευσε μαζί με την Ιταλίδα, Λάουρα Παουζίνι, τον νέο ύμνο της FIFA, με τίτλο «Desire».
Τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής επιβεβαιώθηκε ως ο νέος επίσημος Πρεσβευτής Μουσικής για την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και θα παίξει το νέο τραγούδι ζωντανά για πρώτη φορά πριν από την έναρξη του τελικού.
Το «Desire» είναι το πρώτο δημιούργημα του Γουίλιαμς ως Πρεσβευτή Μουσικής - έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τους Καρλ Μπραζίλ, Όουεν Πάρκερ και Έρικ Γιαν Γκρομπ και το ηχογράφησε με τη Λάουρα Παουζίνι.
Laura Pausini e Robbie Williams na cerimonia de encerramento do FIFA Mundial de Clubes ??
— DAZN Portugal (@DAZNPortugal) July 13, 2025
?? Chelsea x PSG, hoje as 20h, GRATIS na DAZN@FIFACWC | 14 Junho - 13 Julho | Ve todos os jogos gratis em https://t.co/fpfuiyzIoG | #FIFACWC #TakeItToTheWorld
?? Em direto na app DAZN pic.twitter.com/TLbyt3RS1g
Le show d’avant-match avec Robbie Williams et Laura Pausini.@RMCsport #RMCLive #FIFAClubWorldCup2025 #PSG pic.twitter.com/yrFtuuF7FI
— Arthur Perrot (@ArthurPerrot) July 13, 2025
Robbie Williams part of the Club World Cup opening ceremony.?? pic.twitter.com/Bkj3NiizzR
— Ben Jacobs (@JacobsBen) July 13, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






