Ισπανία

Ρονάλντο: «Ο Φέλιξ θα επαναλάβει την επιτυχία μου στην Ισπανία»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αισιόδοξος για την πορεία του Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πιστεύει ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει και θεωρεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ, είναι ικανός να επαναλάβει την επιτυχία του στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο 19χρονος Πορτογάλος αποτέλεσε μεταγραφή-ρεκόρ για την Ατλέτικο, όταν έφυγε από την Μπενφίκα έναντι 126 εκατ. ευρώ τον περασμένο μήνα.

Τα λόγια του Κριστιάνο για τον επιθετικό της «Ατλέτι» ήταν ενδεικτικά:

«Πιστεύω ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία μου στην Ισπανία, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί. Μπορείτε να το δείτε αυτό και με την περίπτωση του Μπερνάντο Σίλβα, αν και είναι αρκετά ώριμος σε αυτή την περίπτωση. Είναι δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς στο σημερινό ποδόσφαιρο. Ποντάρεις πολλά σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι διαφορετική», δήλωσε ο Ρονάλντο σε πορτογαλική τηλεόραση και συνέχισε:

«Αφήνοντας στην άκρη τον Ζοάο Φέλιξ, κάθε παίκτης κοστίζει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, ακόμα κι αν δεν έχει αποδείξει τίποτα.
Υπάρχουν πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο. Ένας μέσος και ένας τερματοφύλακας μπορεί να κοστίσουν 70-80 εκατ. ευρώ, δεν συμφωνώ, αλλά σε αυτόν τον κόσμο ζούμε και πρέπει να το σεβαστούμε».


Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x