Γαλλία

Το «Φαινόμενο» προειδοποιεί την Παρί: «Στους «Galacticos» δεν πήραμε το Champions League»

Στις δυσκολίες του να κατακτήσει κανείς το Champions League ακόμα και αν έχει την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, στάθηκε με δηλώσεις του ο Ρονάλντο, στέλνοντας μήνυμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα τελευταία χρόνια, η κατάκτηση του Champions League αποτελεί τον... διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν, ένα όνειρο που παρά τις μεγάλες και δαπανηρές «επενδύσεις» της διοίκησης δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέλ Αλ Κελαϊφί, αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να φέρει τεράστια ονόματα στο «Παρκ ντε Πρενς» με στόχο το πολυπόθητο τρόπαιο. Η έλευση όχι μόνο του Μέσι, αλλά και εκείνες των Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ, στο ήδη εξαιρετικό ρόστερ των Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία και Βεράτι, έχει κάνει πολλούς να αναφέρονται για τους Γάλλους, ως οι νέοι «Galacticos»!

Θέση σε όλα αυτά πήρε ο Ρονάλντο Ναζάριο με δηλώσεις του στο «DAZN», προειδοποιώντας ουσιαστικά την Παρί Σεν Ζερμέν. Και αυτό γιατί, το «Φαινόμενο» όπως τόνισε ήταν μέλος των «Galacticos» για πέντε σεζόν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα κερδίσει το Champions League. Οι προοπτικές αρχίζουν να διαμορφώνονται στα προημιτελικά του θεσμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην pole position μόνο στα «χαρτιά». Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν πέντε σεζόν, στην ομάδα των «Galacticos» και δεν κερδίσαμε ποτέ το Champions League. Η νίκη δεν είναι ποτέ σίγουρη μαθηματικά, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους στην ομάδα σου. Αυτό ισχύει και για την Παρί Σεν Ζερμέν»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος πλέον Βραζιλιάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x