Γενικά

Ρονάλντο: «Στην εποχή μου, το να είσαι ο καλύτερος ήταν πολύ πιο δύσκολο»

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τον υψηλό ανταγωνισμό που έζησε την εποχή κατά την οποία μεσουρανούσε στα γήπεδα.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής ανάμεσα στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ο Ρονάλντο (ο κανονικός) έχει την δική του απάντηση. Ο Βραζιλιάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Sport Bild θύμισε τα πολλά και μεγάλα ταλέντα τα οποία είχε να ανταγωνιστεί τον καιρό που βρισκόταν στην ενεργό δράση.

«Στη γενιά μου, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι τώρα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτοί οι δύο θα παλέψουν για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή τα προσεχή χρόνια, αλλά στον καιρό μου είχαμε τον Ζιντάν, τον Ριβάλντο, τον Φίγκο, εμένα και αμέσως μετά τον Ροναλντίνιο. Αυτή ήταν η γενιά στην οποία το να επικρατήσεις ως ο καλύτερος ήταν πολύ πιο δύσκολο».

Ο πρώην Μαδριλένος σχολίασε και την πιο πολυζητημένη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων, αυτή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Δεν ξέρω τι συνέβη στο παρασκήνιο της μεταγραφής, ίσως υπήρχε κάποιο θέμα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα,όπως συνέβη και με μένα. Η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα είχε πολλούς παραλληλισμούς με ό,τι έγινε το 1997. Εγώ πήγα στην Ίντερ όταν το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο δυνατό από αυτό της Γαλλίας σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x