Πορτογαλία

Αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη και ανακοινώθηκε από την Μπράγκα ο Ρόνι Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από την Μπράγκα.

Παίκτης της Μπράγκα είναι και επίσημα ο Ρόνι Λόπες!

Οι «αρσεναλίστας» συμφώνησαν για την απόκτηση του 27χρονου άσου έναντι 4,2 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) από τη Σεβίλλη, και μάλιστα ανακοίνωσαν τον Πορτογάλο εξτρέμ!

Ο ίδιος ο παίκτης αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, με ένα μήνυμα στα social media, όπου έβγαλε... λίγη πικρία για τον χρόνο συμμετοχής του αλλά και για τους συνεχείς δανεισμούς του. «Αν και είχα λίγες ευκαιρίες να παίξω, θα κρατάω πάντα τις αναμνήσεις της υποστήριξης και της αγάπης που ένιωσα από όλους τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και το προσωπικό του συλλόγου», έγραψε συγκεκριμένα ο 27χρονος.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει στο δυναμικό της τον Λόπες από το 2019, όταν και είχε δαπανήσει 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μονακό. Ωστόσο, ουσιαστικά ποτέ δεν στέριωσε και το μεγαλύτερο διάστημα έπαιξε σε άλλες ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2021-22, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές (4 γκολ/4 ασίστ).

Τη σεζόν 2022-23 ο Λόπες αγωνίστηκε στην Τρουά ως δανεικός και είχε 32 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 7 γκολ και 5 ασίστ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x