Σκωτία

Κράτησε την Πάρτικ Θιστλ στη δεύτερη κατηγορία με επική ανατροπή η Ρος Κάουντι!

H Ρος Κάουντι με μια μυθική εμφάνιση ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 από την Πάρτικ Θιστλ και αφού επικράτησε 3-1 στην κανονική διάρκεια εξασφάλισε μέσω των πέναλτι την παραμονή της στην Premiership.

Τσέκαρε την παραμονή της στην Premiership με σπουδαία ανατροπή η Ρος Κάουντι. Η ομάδα του Μάλκι Μάκεϊ με μια απίθανη εμφάνιση ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 από την Πάρτικ Θιστλ από το πρώτο ματς και αφού επικράτησε αρχικά 3-1 στην κανονική διάρκεια κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (5-4).

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν την Ρος Κάουντι στο 43' με τον Τίφονι, να γυρίζει την μπάλα στον Φιτζπάτρικ ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα και με ένα ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς μετατράπηκε σε θρίλερ αφού ο Ντάντα ισοφάρισε αρχικά στο 71' με πέναλτι με τον Μάρεϊ να κάνει το 2-1 λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Τα λεπτά κυλούσαν με τους γηπεδούχους να αναζητούν το τέρμα που θα έστελνε τοματς στην παράταση. Στο 90'+1' τη λύση έδωσε ο Χάρμον οποίος εκμεταλλεύτηκε μια φοβερή διαγώνια πάσα για να νικήσει τον τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 3-1.

Στην παράταση τίποτα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη ρώσσικη ρουλέτα εκεί όπου το χαμένο πέναλτι του Χολτ έδωσε το δικαίωμα στην Ρος Κάουντι να πανηγυρίσει την παραμονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x