Σκωτία

Σόκαρε τη Ρέιντζερς στο 96' η Ρος Κάουντι!

Με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρος Κάουντι φρέναρε την πρωτοπόρο Ρέιντζερς παίρνοντας την ισοπαλία με το χορταστικό 3-3.

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Ρέιντζερς στο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρος Κάουντι, μένοντας στο... χορταστικό 3-3, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Premiership.

Οι προτεστάντες άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Αμάντ Ντιαλό, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρέιντζερς - είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να χριστεί σκόρερ.

Στη συνέχεια η Ρος Κάουντι έφερε το ματς στα ίσα στο 25ο λεπτό με τον Γουάιτ να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του ΜακΓκρέγκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαρλς-Κουκ έδωσε έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, η Ρέιντζερς απάντησε με το ίδιο ακριβώς... νόμισμα κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή, χάρη στα τέρματα των Ταβερνιέ και Γκόλντσον στο 49' και 72' αντίστοιχα.

Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ράιτ να διαμορφώνει το τελικό 3-3 μετά από νέα αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Αποτέλεσμα με το οποίο η Ρέιντζερς ξέφυγε προσωρινά στο +5 από τη δεύτερη Σέλτικ, η οποία το βράδυ του Σαββάτου αντιμετωπίζει την Ντάντι Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x