Σκωτία

Ξαναβρήκε τον εαυτό της η Χιμπέρνιαν

Η Χιμπέρνιαν πέρασε από το «Βικτόρια Παρκ», νικώντας 2-1 τη Ρος Κάουντι. Νίκη με το ίδιο σκορ και για τη Λίβινγκστον επί της Χάμιλτον.

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή για τη Χιμπέρνιαν. Η ομάδα του Εδιμβούργου, που μετρούσε δύο συνεχόμενες ήττες, πέρασε από το «Βικτόρια Παρκ», νικώντας 2-1 τη Ρος Κάουντι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Premiership Σκωτίας. Με τη νίκη αυτή, παρέμειναν στην 3η θέση και αποσπάστηκαν 6β. από την Αμπερντίν. Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στη 10η θέση και στο +4 από την τελευταία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Μακάι, αλλά δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμά τους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπόιλ από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε και στο 60’ ο Νίσμπετ, που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της ημέρας, αλλά για την 25η αγωνιστική, η Λίβινγκστον επικράτησε 2-1 της Χάμιλτον και σφράγισε και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 43 βαθμούς, όντας στην 5η θέση, ενώ η αντίπαλός της, που έφτασε τα πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο, παρέμεινε στην προτελευταία θέση και στο +1 από την ουραγό Κιλμάρνοκ.

Όλα έγιναν μέσα σε ένα εικοσάλεπτο. Στο 16’ η Λίβινγκστον προηγήθηκε με τον Εμάνουελ-Τόμας. Στο 30’ ο Σμιθ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και έξι λεπτά αργότερα ο Πίτμαν έκανε το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x