Πορτογαλία

Ρούι Κόστα: «Ο Βλαχοδήμος αξίζει τον μέγιστο σεβασμό - Ευγνώμονες για όσα πρόσφερε στην Μπενφίκα»

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, μετά την αποχώρηση του Έλληνα πορτιέρε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, αφού αποχώρησε από την Μπενφίκα με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο πρόεδρος των «αετών», Ρούι Κόστα, αποθέωσε πάντως τον Έλληνα πορτιέρε, τονίζοντας τα όσα πρόσφερε στην ομάδα κατά το διάστημα της παρουσίας του σε αυτή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις συνθήκες που δημιούργησαν στον Βλαχοδήμο την επιθυμία να φύγει, αλλά και στο περσινό καλοκαίρι, όταν είχε εκφράσει ενδιαφέρον γι' αυτόν ο Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια ευαίσθητη κατάσταση, δεν θα χώσω αυτό που έγινε κάτω από το χαλί, ήταν δημόσιο. Εκπροσώπησε την Μπενφίκα για πέντε χρόνια, αξίζει τον μέγιστο σεβασμό.

Ήθελε να φύγει αφού συνειδητοποίησε ότι θα έχανε χώρο. Πέρυσι, όταν έμεναν δύο μέρες πριν το τέλος της αγοράς, είχε μια πρόταση από τον Άγιαξ, η οποία ήταν πολύ συμφέρουσα για αυτόν και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το δούμε, η αγορά έκλεινε ουσιαστικά.

Η άφιξη του Τρούμπιν απέτρεψε μια πιθανή αποχώρηση του Οδυσσέα, αλλά όταν έφτασε εκείνη η πρόταση (της Νότιγχαμ), σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να την αποδεχθούμε και ο παίκτης να αναζητήσει μια άλλη εμπειρία.

Φεύγει από εδώ με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έκανε στην Μπενφίκα, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός παίκτη. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του τελείωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x