Γενικά

Ρουμανία: «Κράξιμο» του Πιτούρκα βγήκε στον αέρα... κατά λάθος - Τι είπε για Ουζουνίδη

Ένα τραγικό λάθος των ανθρώπων του Telekom Sports έφερε στη δημοσιότητα βαριά λόγια από τον Βίκτορ Πιτούρκα.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι άνθρωποι του ρουμανικού καναλιού, Telekom Sport, καθώς μετά από μία σειρά λαθών, βγήκε στον αέρα off the record κομμάτι συνέντευξης του Βίκτορ Πιτούρκα οπου έβαλλε κατά πάντων!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας αλλά και ομάδων όπως η Στεάουα και η Κραϊόβα, και ο παρουσιαστής ξέχασαν ανοιχτά τα μικρόφωνά τους.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε τον Ιταλό τερματοφύλακα, Μίρκο Πιλιατσέλι, «μπ@@@ρδο που δεν έχει όρια», ενώ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον ισχυρό άντρα της Κραϊόβα, Μιχάι Ροτάρου.

Στον εν λόγω σύλλογο εργάζεται εδώ και μερικούς μήνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον Πιτούρκα να λέει πως «θα τον διώξουν και αυτόν, θα δείτε, υπάρχει ήδη δυσαρέσκεια. Όχι επειδή δεν παίζει θεαματικά αλλά επειδή βάζει στα δεξιά τον Βαταγιέλου (σ.σ. παίζει αριστερά). Έπρεπε να του είχα δώσει μια στον κ@@ο του Ροτάρου. Τον Ιταλό προπονητή, τον Μάντζια, ήθελαν να τον διώξουν επειδή έλεγαν ότι είναι ομοφυλόφιλος».

Η συνέντευξη ανέβηκε στο YouTube δίχως να εντοπιστεί το λάθος και όταν πια διαπιστώθηκε και κατέβηκε ήταν αργά, καθώς το βίντεο είχε αποθηκευτεί από χρήστη του Facebook, ο οποίος το κοινοποίησε. Η απολογία του τηλεοπτικού σταθμού ήρθε γρήγορα, όμως η ζημιά είχε γίνει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x