Γενικά

Επιστρέφει στην ενεργό δράση υπογράφοντας για 3 μήνες στην Κλουζ επειδή... χρωστάει παντού ο Τζο!

Παρότι είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Ιανουάριο, ο Τζο επιστρέφει συμφωνώντας με την Κλουζ, έχοντας τεράστια χρέη.

Τον θυμάστε τον Τζο; Αφού έφτιαξε το όνομά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταξύ 2005 και 2008, ο Βραζιλιάνος είχε πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι και εν συνεχεία άλλαξε πολλές ομάδες σε Ευρώπη, Ασία και Βραζιλία.

Τον Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Τζαμπαλάιν, της Β' κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας αλλά έμεινε ελεύθερος μετά από... πέντε ημέρες, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στα 36 του χρόνια.

Τώρα, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσι, συμφωνώντας για συμβόλαιο τριών μηνών με τη ρουμανική Κλουζ!

Κι αυτό ενώ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πρόσφατα, αναφέρουν οι Ρουμάνοι, ο Τζο είδε να κατάσχεται η BMW του λόγω χρέους 255.000€ σε τράπεζα - για το οποίο είχε καταβάλει μόνο μία από τις... 36 δόσεις!

Παράλληλα, δεν δίνει τη διατροφή που είχε ορίσει το δικαστήριο για παιδί που είχε αποκτήσει από εξωσυζυγική του σχέση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x